Alpsparven flyger i skymningen

Min tanke är fri!
Vad har du för orsak att ogilla mig. För jag hör på din röst att jag är som ett sandkorn i öknen.
Du är i tunneln men tycks inte finna vägen ut. Du ser på mig med trekantiga blickar. Skäms du?
 Är det bara jag som minns när vi ägde vattnet. Eller är det bara jag som minns att du gav mig 12 poäng? Vi skulle klara vad som helst. Vi skulle aldrig säga nej. Men det var länge sen, det var evigheter sen. Jag hoppas du inte alls har det bra.

I och med ölhållarens uppkomst försvann allt. Som en pappersdrake över taken. Som en vandrande pinne i Sahara. Det kan omöjligt vara så att jag hade det ytterst komiskt i ditt sällskap medan du hela tiden sett mig som ett tvång. Människorna är fula och vackra och gula.

Tusen spänn och öl och öl igen. Ramla omkull hej vad du är full. Blir ändå svarslös när det förs på tal. Jag höjer mitt glas för pack och filas. Det är ett jävla hyckleri.
Förlåt för att jag är bitter.

Mäktigt. Längst inne i mitt huvud finns rosa moln med vita prickar, mjukt gräs och tankar som jag inte orkar tänka.


Blodsprängda ögon och vit mössa

Så då har jag alltså sagt sanningen till alla Vilundas betongbarn. Jag har pratat med många. Alla möjliga. Har bla pratat med killen som drog ut stolen till mig i ettan. Eller hon som gick på mitt dagis. Tillsammans lurade vi en tjej att dom små runda kulorna som kommer från haren är choklad. Tro det eller ej men hon åt. Det måste vara det elakaste jag gjort i mitt liv! Då kommer det fram att alla egentligen känner mig! Men annars passar det minsann inte. Det är som att man har en ursäkt att man kan hälsa på varandra bara för att det är partystämmning. Att beskriva detta fenomen som ytligt och underligt är en fruktansvärd sannning. Klarade att hålla mig borta från Daniel hela kvällen. Daniel som jag gav fel nr för ett tag sen. Dock gav han mig onda blickar hela kvällen. Hans kompis kom fram till mig och sa: - Daniel är här, Sofia och han är jätteglad att se dig! Var det ironiskt? Okej kul skiva men Rudbeck Vilunda 1-0. Idag har jag haft mösspåtagning. Vilken stämmning. Snart är det slut. Eller början?? På Söndag kommer Rosenhill att bli jordens tuffaste valborgsfirarställe. Det kan jag nästan lova. Jessica får inte åka jag kommer sakna barbasnäll jättemycket! Mer än vad Barbasnäll tror!

The eagle has landed.

Först och främst vill jag bara framföra en sak till en av mina trogna läsare Karin alias Kakan. Jag kommer ihåg att jag sa en grej till dig i höstas när jag satt på gräsmattan vid skolan. Jag håller nästan på att lyckas med mitt uppdrag. Vet inte om du kommer ihåg men jag gör i alla fall. De är rätt kul att det nästan har inträffat för en vecka sedan. Notera att det endast är nästan. Förmodligen kommer du inte fatta ngt av det här men jag kan berätta mer någon annan gång.
 
Ikväll är det skiva igen. Ingen är taggad och jag har låga förväntningar för jag är också lite otaggad. Men vill bli det. Var nära på att bli det tills Hannah sa att hon inte var taggad. Tråkigt! Jag vill vara uppe i natt är inställd på det. Hoppas jag möter någon taggad person på vägen in.

Idag har vi fått studentmössor =) det närmar sig=Ångest

Snart är det helg. Skönt att ha huset för sig själv hela helgen. 

Det blir en bra dag idag.

Religion är tråkigt! Det är sömnvarning när man läser böcker om religion.

Jag somnade på dagen i en timma. Det är stort för jag har ju slutat sova.

BSK- Vallentuna 4-1 !!!! Yes första segern på länge. Hade glömt att fotboll var så kul. Vi har det bästa laget nu.  Äntligen eller det var på tiden. Förutom att jag inte vet hur man gör när man gör ett mål så gick det strålande. Jag spelade hela matchen och inlede med en snygg målpass. Desvärre besannades det jag hade förutspått. Jag är numera en död sill. Det var därför jag somnade. Slut på hjärnceller och alla mina andra celler sover i kroppen. Det är tungt att trycka ner knapparna när jag skriver detta. Så trött är jag. Dommaren var föresten väldigt dålig. Han frågade oss om vi ville ta en straff emot oss eller en hörna. Hallåååååå vem är domare han eller vi? Det ända bra han gjorde var att han gav mig friskpark för att jag knuffade en tjej som var 33kg tyngre än mig.

Lycklig!! Vilken vecka. Jag är lite rädd för att det ska komma massor av motgångar nu när allt har varit så bra. Jag måste verkligen tagga till nu tills på tisdag. Känner mig inte så laddad till att gå på studentskivan. För pengar skulle vara roligt att ha. Eller kanske inte, dom kanske skulle göra mera onytta. Jag är knäpp. Önskar ibland att jag kunde ha kul i alla fall. Sanningen är att jag kan det om jag verkligen försöker. Får jobba på saken.  

Perdon senor
Por todos mis pecados
Aqui estoy llorando
Ante mi cama arrodillado
Senor mio yo he pecado
Senor mio yo he herido
A un ser muy querido
A un ser al que yo amo
Y que siempre he respetado
Yo rezo a que la cuides
Que las penas tu le quites
Alumbrale sus pasos
Y los frios de sus anos
Suplico la bendigas
Dale paz a cada uno de sus dias
Besale el camino
Hacerla feliz yo no ha podido
Es lo unico que te pido
Te lo ruego
En el nombre del Padre
Del Hijo y el Espiritu Santo
Amen


Kul att jag kan den texten utantill. Jag tycker inte ens om låten??!!


Vår

Igår var dagen så konstig allt gick bara ner och sen upp.
det som låg på minussidan var matteprovet,
engelska oförberedda prata inför klassen
hade gjort en läxa för mkt vilket många tyckte var roligt och skrattde åt
jag var lite elak också.
Jag gjorde en egoistisk sak

Det bra var att jag var på bra humör hela dagen. Glad som en fjäril
Och sen var det kul att vara på födelsedagskalas så klart!

Idag har jag varit barnvakt. Vi lyssnade på Maja min maja och sen lekte vi att vi skulle leta efter magiska stenar i en grotta. Konstigt nog var det mycket roligare och leka när jag var liten. Jaa och nu sitter jag hos hannah helt ensamen hon har gått ut och pratat allvar med en av sin avänner och kvar blev jag.

Arg och förvirrad

HATAMATTEHATAMATTEHATAMATTEHATAMATTEHATAMATTEHATAMATTEHATAMATE OCH ÅTERIGEN JAG HATAR MATTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Massor av värdefulla minuter i mitt liv har jag ägnat åt detta ämne. Vad arg jag blir och är och kommer att vara i högst fem minuter till. Känner för att göra något ont mot matteläraren tex knyta ihop hanns skosnören eller kasta en gräddtårta i hanns ansikte. Det skulle kännas så bra. Det värsta nu är också att jag måste lära mig massor om Jesus och kristendom i helgen. Varför ägna tid åt att lära sig om vad andra väljer att tro på. Med detta menar jag inte att jag är okristen men i min bok står det juh bara hur någon annan uppfattar kristendomen. jag kanske väljer att uppfatta den på mitt sätt!!

Sen barnvakt hele dagen i morgon extremt kul att plugga samtidigt. Jag vill juh vara med och leka med barnen i stället. På söndag kommer jag inte heller att hinna plugga för då är det seriestart. BSK- Vallentuna och Sofia kommer finnas på planen som yttermittfältare och förhoppningsvis fixa segern! Taggad med andra ord trots att jag inte tränat på länge och förmodligen kommer se ut som en död sill efteråt.  


Vem kan hata utan ångest?

Cowboy  Igår var jag på studentskiva. Ska jag vara helt ärlig så hade jag ganska låga förväntningar för jag var så stressad på dagen. Hade massor att göra. Särskillt matte! Som vanligt. Alltid matten den begränsar mitt liv. Trodde alltså att jag skulle somna eller något i den stilen på skivan. Men nej som tur var hade jag jättekul hela kvällen. Jag fick sitta brevid semeltjejen och hennes pojkvän som spelade flitigt på sin banjo. Det i sig var bra underhållning. Det var roligt att titta på dem. 
OBS No offence!
Jag måste faktiskt berömma Sandra och hennes pojkvän Pierre som fick Maria att ställa sig och sjunga på stolen. Det lite mindre bra saken med kvällen var att jag tappade ut alla mina mynt i fickan och inte hittade dem. Resten av kvällen ägnade jag åt att bugga med en cowboy med rolig dialekt, dansa och gå på promenad någonstans i Stockholm. Tur att han jag hade sällskap med hittade annars hade jag vaknat upp i tunnelbanan idag. Tack för det, vänligt! 
Tyvärr kunde jag inte riktigt se till så att mina vilundavänner hade lika kul som jag. Misslyckades med det uppdraget. Jahaa och idag har man mötts av diverse menande blickar som säger jag vet vad du gjorde igår. 

Jag måste bara påpeka att min syn idag är mycket bättre =)

Imorgon ska jag på födelsedagskalas. Trevligt osv för överraskningar är juh en kul idé.   


Kvadranten

Korvätning  Jag har grillat korv i helgen i mina extremt fula mjukisbyxor. Mkt trevligt! Jag funderar till och med på att flytta dit och öppna en egen bondgård tillsammans med min kusin. Sen har jag ätit mat precis hela helgen. Tårtor, godis, mat och mera mat.  Det känns nästan som jag måste göra ngt radikalt åt det här. Om man äter godis får man hål i tänderna så är det. Men nu är det slut med den saken!! Påsken förstör mina tänder. Eller kanske påskharens fel. Fick tre påskägg. Sen har jag träffat alla i den härliga släkten förutom Viktor som svikit mig en gång för alla! Men okej vill man åka till Auswiz hur stavar man det nu rå??!! så gör man det. Det handlar ju faktiskt om att prioritera! Men som sagt jag har andra kusiner att leka med. 
Jag, Alice och Edvin Sen körde jag bil till Norrköping. Ärligt talat höll jag på att somna för det var så tråkig väg. Rakt fram i en timma. Där träffade jag andra delan av släkten. Dvs den delen av släkten som inte säger så mycket. Samtalen dör liksom ut. Det e ju givande det med. man lär sig liksom att ta tag i situationen och starta samtal som ungefär jahaa åå vad jobbar du med då? På bilden äter jag en av de 12 tårtbitarna som jag tryckt i mig i helgen med Alice och Edvin dom sötaste kusinerna. OBS! lägg märke till att jag gillar att överdriva.

Stäng in mig för fan det kan ni väll göra sprid ordet på stan så att alla får höra.

Och jag     Hannah är en cooling!Idag har jag och hannah blivit sminkade och fotograferade.  Det var kul förutom att jag ser lite ut som en tvättbjörn och mina ögonbryn är kolsvarta. Synd att man inte skulle hitta på något kul ikväll nu när man är stailad.

En vanlig aprildag i mitt liv.

MatIgår åt jag och Hannah sallad samt delade på en halv pasionsfruktscider.                                   

vitlökshönor på led  Sen gjorde vi vitlökshönor. Min höna fick ingen hals så Hannah klippte sönder henne och jag gjorde en ny. 
 
cafeOch vi avslutade kvällen med dessa!

Orsaken är att jag måste och inte för att jag vill.

Idag har jah bara gjort bra, nödvändiga, värdefulla saker. Klockan 09.03 gick jag upp. Därefter åt jag en fullkornssmörgås, ett glas morotsjuice och en tallrik med fullkornsflingor och lättblåbärsfil. Disskuterade med min krativa mor om vi skulle kunna göra vitlökshönor denna vecka. Jag gick efter det och borstade mina tänder extremt noggrant och begav mig i riktning mot mitt rum. Tog på mig ett par jeans trots att det är lördag. Jag rev ut alla böcker ur garderoben och la sedan tillbaka dem i en prydlig hög. Likadant gjorde jag med lådan under sängen. Slängde en hel hög med overflödiga papperslappar+ en vattenflaska som jag har förvarat diverse konstiga vätskor i. Tog bort alla kläder från fåtöljen också. Efter det gick jag beslutsamt mot datorn. Tog tjuren vid hornen och stängde av msn, skrev ett ark långt ansökningsbrev och mailade det till ett företag. Bra att jag kunde söka ett jobb idag!! 

Efter det bestämde jag mig för att ta en springtur som var väldigt nödvändig eftersom jag inte sprungit sen i november. Gjorde 11,5 armhävningar och 15 x 3 sit ups. Åt tre chips och lassang och morotsjuice till lunch. Sen hjälpte jag min mamma att laga en mp3 och la på ngra mammavänliga låtar på den. Mkt uppskattat. 

Övningskörde till sollentuna och bearbetade mitt trauma från uppkörningen. Sen körde vi till Bromma och Sundbyberg, köpte en list. När vi kom tillbaka till sollentuna köpte vi en glödlampa till bilen. Nu är jag hemma och ikväll ska jag bara fira att det är påsklov på rosenhillsvägen 15 allternativt 29. Stackars min granne och vän Jessica som är sjuk! Jag är bekymmrad över det men jag tror inte riktigt att det är fågelinfluensan.   

Zoooo

Nu är det som så att jag är lite ilsken för att ingen vän vill träna med mig. Men det går nog över snart. Men bara kanske. Dom hittar bara på värdelösa ursäkter hela tiden

Imorse var det kaos på bussen till skolan. Bussen var nämligen full med osäkra jobbiga nior som inte vet vad livets mening är och hur man beter sig på en buss. När jag såg dom så tänkte jag att högstadiet måste varit den värsta och tråkigaste peroden i mitt liv. Fyra skolår tillbringade jag i en värdelös skola med outbildade lärare och töntiga elever som hela tiden ville hävda sig. Alla ville bara bevisa att dom var något hela tiden. Personer fick sina roller och kunde hur mycket dom än försökte inte byta roll. Vilket slöseri. Min tillflykt var bara fotbollen det var bara det som var viktigt i livet då. Det måste ha varit det bästa som hänt mig att sluta nian. 
Mitt stora problem idag är att jag har en vänlig kompis. Jag är tyvärr inte lika snäll som hon. Känner mig lite elak när jag tänker onda tankar om henne. Från och med nu ska jag acceptera henne som hon är. Lägg märke till att jag skriver såhär för redan imorgon kommer jag sucka och säga till ngn att denna person är jobbig.  

Idag lekte vi zoo på vår mattelektion. Eller vi och vi det var snarare mina bordskamrater som gjorde det. Mina bordskamrater skulle bara veta hur mycket jag uppskattade att dom inte gnällde mycket alls idag. Det var duktigt av dom nästan så dom borde få ngt sorts pris. Önskar bara att jag kunde ha varit på lika bra humör som dom. Hade för mycket ångest för att jag inte kunde någon matte. Jag skulle vilja vara en sån person som inte bryr mig om allt. Bara ta allt som det kommer och sluta planera min framtid.  


Det är ångest, tvång och höstsesong och ekonomisk undergång

Måste bara meddela att Frasse, Dolly och scouten kan känna sig väldigt lurade! Det jag skrev sist var endast ett uppenbart aprilskämt. Haha vad skadeglad jag är.

Jag gick till skolan från Häggvik idag. Tänkte att jag skulle vara duktig. Till min förfäran stod regnet som spön i backen när jag klev av tåget. Resultatet av denna promenad blev att jag såg ut som en blöt hund när jag kom fram till skolan.!!!

Det är ångest, tvång och höstsesong och ekonomisk undergång

Måste bara meddela att Frasse, Dolly och scouten kan känna sig väldigt lurade! Det jag skrev sist var endast ett uppenbart aprilskämt. Haha vad skadeglad jag är.

Jag gick till skolan från Häggvik idag. Tänkte att jag skulle vara duktig. Till min förfäran stod regnet som spön i backen när jag klev av tåget. Resultatet av denna promenad blev att jag såg ut som en blöt hund när jag kom fram till skolan.!!!

Had no cannabis to sedate us, instead we smoked carrots and potatoes

Ahaa idag har jag färgat mitt hår rött. Det blev väldigt udda men rätt fränt. Sen har jag klippt mig också. Nu börjar min förändring. Det är så här jag alltid velat vara. Med den nya batiktröjan känner jag mig verkligen så rätt. Undrar vad alla kommer säga när dom ser mig? Men jag är riktigt nöjd. Kommer jag att bli tvungen att skaffa nya vänner kanske? Det e nu det är upp till bevis. Idag har jag städat rummet grundligt! I mitt rum finns det massor av prylar. Jag sparar allt gem, klistermärken, sockerpåsar som är 10,5 år gamla, tavlor som föreställer märkliga figurer med kokosnöter som huvuden. Idag har jag fattat ett extremt svårt beslut, att sluta samla på socker. Hittade ett tufft halsband idag när jag städade som föreställer ett peacemärke. Det matchar min nya stil. Jag lyssnar på Time of my life och det är ett sånt ös i mitt hus att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv. Alla dansar verkligen som galningar. Om dom som läser det här skulle vara här skulle dom få en chock och svimma, därefter säga upp bekantskapen. Nu ska jag över till räkan och röjja.