Plastic extruded sheets

Jag skäms lite över tanken på att jag skulle bli glad om brandalarmet gick och alla skulle bli tvungna att rusa ut. Det skulle i så fall vara bäst om det inte brann på riktigt men på så vis skulle kanske 20 minuter eller till och med 25 minuter av min tid gå och jag skulle bara ha två och en halv timma kvar i dag. Känns som ngn har spänt fast mig i en stol och tvingat mig att se in i en dator i 7-8 timmar. Har varit inne på alla hemsidor som finns känns det som och är dödligt trött på att googla!!! Har ätit tacos till lunch idag med gubbarna. Vi disskuterade om kaffe var nyttigt eller beroendeframkallande. Jag fick tre nissar emot mig och förlorade disskutionen. Inte ett enda papper ska scannas idag. Det är bra för gubbfläsket att springa i trappor. Nu har gubben med snus i hela munnen hälsat. Jag åt lunch med honom och ngra andra. Han e så butter och jag stör mig på hans fula läpp.

Undviker du alla beroendeframkallande saker?? Hahaha! Så kul. Humornivån är låg lååågt i tak!

Ikväll bio med Raz och Isabel kul på riktigt att se mina vänner igen. Hannah var märkligt lycklig igår. Jag är uppriktigt sagt glad för hennes skull för att hon har ett bra och givande jobb.


Sofia och kampen mot scannern.

Dumma, tråkiga jobbargubbar. Jag ska tydligen ringa runt till massa företag och kolla upp saker. Bläää. Jag som trodde att min framtid fanns vid scannern. Och nu har alla utom fikagubbarna gått på möte. Så vad gör jag nu om inte skriver här. Är så helvetiskt trött på att leta plastleverantörer men när han ringer mig och frågar hur det går så måste jag nödvändigtvis svara jaaa det går utmärkt. varför inte bara erkänna sina brister?
Ajaa tillbaka till gårdagen då gårdagens stora upplevelse var scannern. Som vanligt vile jag inte säga att jag hade problem med att hitta till scannern. Så jag gick iväg på ett litet eget äventyr för att hitta denna märkvärdiga maskin. Frågade en tant på vägen. Hon visade mig en pytteliten sak. Och jag sa nej det där är inte scannern. den här apparaten är stoor! Hon såg på mig mycket frågande och sa vart jobbar du? Jag svarade munters. Men vilket pucko jag är för hela byggnaden är juh munters och hon jobbar också där. Så hon sa jajaa men på vilken avdelning? Jag svarade att jag inte visste. Det är bra att man vet var man jobbar. Jag erkände mig tillslut besegrad och sa att jag gått fel. Hämtade steffe som visade mig vart den låg. Scannade in ca 100 papper och mailade dem till mig. Men nej när jag kommer upp till datorn är alla scannade sidorna uppochnedvända. Så jag måste helt enkelt gå och scanna om allt. Frågade för säkerhetens skull ngra snobbiga tanter hur man skulle göra. Men nej dom måste ha lurat mig för papprerna var felväna igen. Jag är numera stammis vid scannern och tanterna därnickar lite lätt när jag tittar förbi.

Idag ska jag se på Spanien Frankrike. Viva Espana! Och kanske köpa en klänning till bröllopet.

Daim

I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!I feel like they are talking in a language i don´t speak!

Med dom enkla raderna sammanfattar jag inköpsmötet idag. Jag fick en svår uppgift. Höll god min och nickade i en halvtimma. Åt en bulle också. Chefen är fortfarande lite sckräckinjagande. Kanske för att han e släkt med min gamla lärare??!! Han sa att han skulle släppa en bomb för oss. Han hade nämligen sagt upp sig. Så han slutar i oktober. Men då e ju inte jag där förhoppningsvis. Per är snäll och kjell med finurliga gubbar det där. Per pratar norrländska och det förgyller ju dagen lite i alla fall.

Jag såg FC Z idag på rotebro station. Har varit nära att bli påkörd två ggr fresten först av en cykel och sen av en bil men jag klarade mig. Måste sluta dagdrömma.

Polypropylene

Hata det ordet!!!!!!!! Trött är jag.redan ha bara gått 30 min av dagen. Jagkan inte skriva lika mycket som förut för inköparna har kommit tillbaka från kina och övervakar mig. Hur håller man sig vaken bäst? tuggummi hjälper ett tag. Igår Johan, Spanien Tunisien. Tacos och glass. Nyss fick jag ett passerkort. Du har juh redan kille varför ska du vara ledig då?Du behöver ju inte plocka sju sorters blommor. Satan vad dom driver med mig. Idag är det Sverige. Heja sverige. Vem ska jag se matchen med? En ointresserad Johan igen? En barnvaktssittande hannah?  Har satsat 5 kroner på vinst. Igår fick ja två nya "kollegor" Per och kjell även kallad kjelle. Vi lunchade tillsammans. Trevligt men mkt jobbarprat. Tänk er mig bland dem det måste sett lustigt ut. Jag och fyra gubbar i 50 års åldern. Elle per e ju för sig rätt ung. men jag känner mig lite som den vita pricken i det svarta. Biffstronganoff, ris och päronloka. det duger väll.

Att springa i värmen gjorde mig trött. Men skönt ändå. Synd att man inte kunnat kasta sig i nån sjö.Igår fyllde frasse 18 Grattis i efterskott te henne! Måste träffa henne snarast också. Vad rädd jag är för min chef. Han inger rädsla. Det är egentligen märkligt eftersom han är väldigt snäll. Men han verkar så bestämd. Nyss ficka jag ett mail att jag ska infinna mig hos honom klockan 14 hjälp!!!

Klaspengar och mannen i rosa sparkdräkt.

Farvälet i fredags till alla kändes märkligt. Som att det kommer dröja evigheter innan vi ses. Jag hoppas innerligt att den kännslan är en fullkomlig osanning. Hemma väntade kusinen. Tyckte jag hade förändrats hon såg det i mina ögon och på den kommentaren svarar jag att det inte stämmer alls. Hur kan jag ha förändrats på en månad skitsnack har alltid varit densamma.
Möhippan igår var fruktansvärt städad. Inledde dagen med champange,jordgubbar och kex vid fyrisån. Roliga människor med annorluna dialekter. Hon som ordande möhippan utbrast hela tiden jah jäääävlar vad kul. Värmländska är ett roligt språk. Iklädd skrikrosa klänning fick vår brud genomföra diverse uppgifter och det som dom andra kallade pinsamheter. Så pinsamt var det absolut inte. Till lunch åt vi sallad och talade om massor av komplicerade saker i livet. Bla giftemål och barn. Sofia tänker du gifta dig? bla blaa blaaa orkar inte höra .  I staden träffade vi min kusin han var en anning kalas kan man säga. Iklädd röda byxor och basker satt han och sålde tjänster tex dikter, målningar eller t.om smisk med fisk. Och det gjorde han, drog ner brallorna och lät sig smiskas av fisken. Svensexan var med andra ord betydligt värre. Grillade hos brudens kompis. Lyckat med mycket förfriskande drycker. Fortsatte de komplicerade samtalen. Jag tycker om min kusin jättemycket hon är den snällaste men vi går liksom inte ihop när hon befinner sig i lite onyktert tillstånd. PÅ kvällen träffadde vi killarna. Kom in på västgöta nation. Sov i björns kokheta studentrum. Gick ner till pizzeria hemskt att äta pizza på morgonen. Jag kan inte riktigt förstå det men gjorde det i alla fall. Och nu är jag hemma. Utvilad eller inte ser jag fram emot en ny spännande arbetsvecka. Idag fick jag en känsla att det skulle vara kul att flytta hemmifrån och bo i egen lägenhet. Men det kommer nog dröja.


Another day in paradise îìðàçà÷åëèêäîñòàâ÷èê

Jag har lärt mig att leverantör heter supplier på engelska. Jag söker nämligen efter stålleverantörer i östeuropa. Men jag fattar inte bosniska. Har i alla fall hittat ett lexikon nu. När jag berättar för andra nissar på jobbet vad jag gör så skakar dom bara på huvudet och säger att det är svårt. Ahaa så gick alla och fikade sen var det bara jag kvar här. Alla fikar så otroligt mycket här. Dom skulle kunna gå hem mer än tre timmar tidigare om dom inte fikade så mycket. Snart får jag träningsverk i mitt pekfinger och handled för jag måste klicka på så mycket grejer.Idag har axel och axelina namnsdag. Grattis till dom.  Hur står man ut med att sitta stila framför en dator i sju timmar varje dag. Nu vet jag vad jag inte vill bli i alla fall.

Igår van sverige. Bra gjort av ljungberg att göra mål trots att han e en glaslirare! Trevligt att se matchen med goda vänner=) Det är ju bra att man kan snurra runt lite i sollentuna så man i alla fall kan försöka lära sig hitta. Igår gick det inge vidare. Frågade två vimsiga tanter som sa att man alltid ska hålla kartan uppochned. Om en timma är det lunch. trötta ögon som förjäves vill blunda men jag kämpar. snart är första veckan av alla dessa veckor avklarad. Det värsta är att "steffe" säger att jag ska få mer att göra nästa vecka när inköparna kommer tillbaa från kina. Jag fasar för det.


I rather have his job than mine!

Tänkte jag när jag gick förbi den latinamerikanska gatusopparen i morse. Det känns väldigt orättvist att jag sitter på ett kontor och inte gör ett skit och kan tjäna pengar på det. Ingen får upptäcka vad jag gör nu tex. När steffe kommer tillbaka är det kört för min del. Jag har inte gjort det han sagt för jag fatttar inte vad jag ska göra. Totalt tror jag att jag letat efter ngt på internet i tre eftermiddagar. Men vad? Vad säger jag när han kommer. öööö jag fattar inte för 489655 ggn. Borde man veta mer när man gått ur gymnasiet kanske.

Igår cyklade jag hem i ösregn. Såg ut som ja hade svarta läderbrallor på mig och min rosa tröja var brunprickig. Aldrig varit så dyngsur. Alla såg på mig när jag cykldade hem som om jag var en idiot. Det ledde till att jag blev en aning bitter när jag var hemma.

Ojoj nu kom en lång farbror med tomteskägg in och roppar HOHO bäst att låtsas kolla efter kundernas åsikter igen. tur han gick.

klockan 10 ska jag ta ett eget insiativ och ringa om ett handelsavtal om jag vågar.
Igår var jag hos anna på kullen och åt ananas. Det ska bli en av mina nya bra frukter. Jag är lite stolt över att jag kunde ta emot instruktionen om hur man åker hem följa den och komma hem utan problem. Man lär sig mkt med att ha körkort. Okej nu blev jag skylldig Anna 5 kroner eftersom tyskland van igår. Men det kommer jag nog inte behöva betala eftersom sverige ska vinna idag.

Tack för det du skrev i din blogg hannah det värmde och fick mig att le och känna lite kämparglöd=).

Om Frazze läser detta vill jag att hon mailar mig sin address hem. Det skulle vara vänligt av henne. Nej nu ska jag spenderna några fler meningsfulla minutrar med att blicka ut över rotebro station och KÅKÅ skylten.

dehumidification???????

Stämmer bra det igår 08.40 tog jag körkort. Har fortfarande inte förstått det. Lättnad! Jag är lite orolig för jag är inte van  vid att jag måste ta så här mycket ansvar som man gör när man kör själv. Åkte tex fel några gånger igår kväll när jag skulle på brännbollskväll med tekniker och naturare. Trevligt för övrigt men jag kände inte så många. Fast vissa måste jag erkänna var lite för knäppa. Vissa saker människor säger är mycket onödiga. Några få rader igår gjorde mig nämligen lite bitter.  

Johan åker till Hultsfred imorgon kommer sakna honom.  

Och nu sitter jag på ett kontor. Har fått egen stol, dator och telefon med ett speciellt nummer. Helt ensam här, han som anställt mig(den matcholiknande hockyveteranen)  har gått hem och tror att jag skriver en offert om munters men vad tusan är en offert ens?=( Idag har jag svarat på två mail ett till en japan och ett till en engelsman problemet är att jag inte vet vad jag svarat. Han tror ärligt talat att jag jobbat 30 år i branchen. Så här sa han nyss. Du sofia du kan väll skriva ihop ett mail med en jämförelse av trasferpriser till Lee ... PÅ ENGELSKA. Jag hatar engelska han sa att ja kunde ringa om ja ville. Men då hade jag inte förstått ngt alls. För varje gång jag är klar med ngt får jag en svårare uppgift. Vad ska jag ta mig till gå hem nu?? Ingen märker säkert ngt. Men jag har ju timmlön. Det här e det knasigaste jag vart med om. Måste först koppla ner datorn och hur gör man det? Vem frågar jag kaos!!! Jag lyckades visserligen smita in på toaletten nyss och ringa pappa så han kunde tala om vad återkoppling heter på engelska. Överlever jag veckan ens.

Avskedet

Sorgens dag var dagen då Barba zoo lämnade oss och for till Österrike. Det kändes tungt för Sofia när hon såg Barba Zoo ledsen. Sofia kunde inte låta bli att fälla en tår när hon skrev den sista raden i brevet till Barba zoo. Men Sofia förstår inte heller att detta är verkligheten. Hon tror att Barba Zoo bara ska på semester i några dagar.

Nog, Jag gjorde måååååååål idag. Tunnel på målvakten. Två målpasser också. Det kändes så rätt när allt bara klickade. Doris var på platsen jag förutspådde och det var bara vi som visste att bollen skulle gå den vägen. En sak var jag däremot mindre stolt över och det var att jag helt utan anledning bestämmde mig för att dra i en spelares hand så hon inte kunde springa. Vilket märklig impuls synnerligen inte likt mig och mycket osportsligt. Matchen slutade 6-1 till oss. Vilken bra avslutning. Nästa gång jag spelar i den gula tröjan blir i höst. Varför måste så mycket ta slut nu?

Nu går sovtåget om jag inte hinner med det blir det inge roligt alls i morgon. Morgondagen är en lång dag.



10/6 en sorglig dag

viktor jag och johan Snipp snapp snut så var sagan slut. Sen levde dom lyckliga i alla sina dagar. Utspring 9/6 dom 5 lycligaste minutrarna i mitt 19 åriga liv. Vilket lyckorus. 

 Börjar sakta men säker inse att jag är fri och inte kommer träffa massor av underbara fruktansvärt meningsfulla människor mera. Börjar även inse att Jessica åker iväg på måndag och är borta i evigheter. 10/6 är en sorglig dag. Jag ser på bilder från igår och det är lite hemskt. Jag vill ta studenten massor med mer gånger. Nu börjar Sverigematchen snart. Jag ska tvinga Johan att se vare sig han vill eller inte annars blir han utkörd från mitt hus. Men var är stämmningen? 

Tack mamma! Den bästa på hela jorden och det kommer jag alltid tycka. Förstår inte hur någon kan ställa upp så här mycket för mig. Tack pappa också!   


Hallå.

Det ordet som fastnat på min hjärna är Hallå. Varför just det och inte tjena, tja, hej, eller hej hej. Nej jag måste helt enkelt säga hallå. Detta drabbar mig oftast när jag ska hälsa på personer som jag inte känner så bra. I morse planerade jag att nu när jag går ut från dören ska jag säga Godmorgon eller hej hej till min gode granne björn. Men istället trillar ordet hallå ut ur min mun. Detta är en extremt jobbig ovana!!! Hur ska jag bära mig åt för att sluta.

I måndags var jag hos min spanskalärare med spanskagruppen. Mkt god mat och förvånansvärt trevliga människor. Kändes dock mkt skumt att prata illa om andra lärare med en lärare.

I går bra dag jag cyklade till Johan och badade i pool. Sen åt jag bortalagade körtbullar som far bestämt att vi skulle äta på nationaldagen. Mor och jag sjöng två rader ur nationalsången. Det är ovanligt att man firar sjätte juni i min familj men i år skulle det minsan firas.

Idag fick jag en bok av min svenskalärare för att jag hade noll% frånvaro. Jag känner ingen töntstämpel på det utan de var svarare som en ära.  Det är nu jag inser att hon varit en bra lärare. Hon säger att jag har endel lustiga formuleringar i mina texter men att hon lätt kunnat ge mig mvg om jag presterat lite bättre. Hon skrev tilloch med att hon tyckte jag skulle söka in till en skrivarskola. Nog med skryt. Detta förgyllde dagen litegran. Var sprudlande vilket fult ord egentligen sprudlande glad i några timmar. Efter ngn timmas sökande fann jag johan =) .. Fick en den bästa komplimangen också! Vi umgicks en stund med isabel och christoffer sen skulle jag prata betyg med engelskaläraren. Det gjorde dagen mindre bra. ångrar att jag gick dit. För engelska har jag verkligen kämpat i!!! Har tejpat för texten på tvn, läst en extra engelskabok samt hjälpt tina med engelska varje tisdag. Läraren såg på mig med tyckasynd om ögon men vad hjälper det G!!! G är så stort också slår vad om att Danile får G med trots att han aldrig är där på lektionerna och aldrig gjort en läxa. Jag har bara fått G stämpeln på mig det blev helt enkelt fel från början. Orättvist och Ja jag tyckte synd om mig själv.  
Grattis Hanne och Malin till studenten! Nu måste jag skynda mig till deras mottagning!
Nu vet jag att jag vill åka till Salamanca i spanien och plugga. Så måste det bli. Vågar jag?


Look what I found in my drink A brain without a plughole and a sink without a think.

Okej jag erkänner min teori om att människor överdriver sitt tillstånd dagen efter en studentskiva stämmer inte. Den fruktansvärda sanningen är sådan. Vad har jag gjort för att förtjäna det här. Aldrig trodde jag att jag skulle kunna sjunka så här lågt. Att dessutom vakna upp i ett annat hus kändes inte så lyckat. Amen det var alla fall veckans sista skiva. Den fjärde om jag måste nämna den bittra sanningen. När jag släpade mig fram på rotebro station i morse hade jag hoppats på att inte stöta på någon alls. Men när man inte vill träffa någon träffar man alltid någon. Så på frågan om allt e bra svarar ja BRA!!!??? Jag mår allt annat än bra. Detta innebär att jag lovar dyrt och heligt att ta det lungt tills på fredag. Nej nu får jag sluta. Jag är bara förvånad över denna överväldigande upplevelse.

Jag fick G i religion!!!! Vilket pucko, nöt, ljushuvud ger mig G i religion?? Eller nej fresten det var ett G + men vad spelar det för roll?? Utan ett ord och med en mun likt en uppochnedvänd banan vänder jag på klacken och går ut ur klassrummet. Alla dessa timmar som jag suttit och pluggat religion var alltså helt onödiga! Jag kunde tagit 11 sovmornar. Det här gillas inte! Hon spelar bara flummig och snäll men egentligen är hon så omännsklig bara en lärare kan vara.

Grattis Therese till körkortet jag är GLAD för din skull! 

Nu ska jag äta tapas med min förra spanskagrupp. Låter inte det skumt?  

Jessicas student

BilenThiiii car!

jessicas studentPå väg till jessicas slutskiva. Hannah har absolut inte en flaska i ärmen!


Skalman

När man pratar med någon så vill man bara att den personen ska förstå än men samtidigt så blir det sällan så. När man pratar med någon så vill man helst höra ett speciellt svar. Jag har planerat mina dagar exakt i tre veckor nu och det e först nu jag inte har något att göra. Idag vill jag bara sitta ensam framför en tv och inte göra ett skit. E det svårt att förstå? Eller är jag ensam på hela jorden att känna så? Alla tycker förmodligen att jag är helknäpp som en dag i mitt liv inte orkar vara med den personen jag gillar. 

Att åka van är kul. Kände mig som en hippie. Grattis Jessica och fotbollsflickorna till studenten!!  Nu vet jag hur man tar studenten. Har fått flera noggranna beskrivningar om vad man absolut inte ska göra. Jag längtar inte längre vill bara att allt ska vara som det alltid varit. Jag är fortfarande 12 eller något sånt hatar människor som inte har någon humor och spelar 30- åringar. Bläääää!!! Tex ngra jag mött idag. Jag kommer aldrig bli som dom? Förstår inte hur man kan vara så det är som om dom är instängda i ett skal och verkligen inte kan vara sig själva??!!! Det är svårt allt är svårt!! Vad säger jag nu näe men du vet jag vill bara vara själv hur mongoskumt låter inte det? Det finns alltid en anledning men idag finns det inte en enda vettig förklarig som är godtagbar.

Matte är ett fint språk

Jag klarade matteprovet!Jag klarade matteprovet!Jag klarade matteprovet!Jag klarade matteprovet!Jag klarade matteprovet!Jag klarade matteprovet!Jag klarade matteprovet!Jag klarade matteprovet! Och Maria klarade också matteprovet!
Känslan är underbar. Aldrig mer matteC!!!!!!
Jag känner mig lite psykiskt instabil eftersom jag kommer sluta skolan för alltid om en vecka.
Jag kommer sakna allt fån Gooomorgon Rudbeck klockan är 8.20 lektionerna kan börja till den mysiga trängseln på bussen hem. Men framförallt människorna. Även dom man bara möter med ett leende i korridorerna. tragiskt och overkligt blir nästan lite arg och förvirrad på samma gång.

Jag är lite trött på studenskivor i alla fall skivor då man inte känner någon.  Gårdagen var ändå rätt okej. Man behöver ju inte direkt skämmas om man gör bort sig. Nästa skiva blir eventuellt imorgon och sen på söndag. Hur orkar man jag? Har inte tränat på hur länge som helst. Känner mig som en tung sten. Varför betyg är inte nöjd med något som jag gjort den här perioden vad har hänt liksom? En förklaring är att jag bara haft hatkurser.

Idag har vi tagit studenbilder. Och Per är ett Nöt. tänk om vi får ig i projekt kul då!!! NEJ!! Fyra studentmottagningar på två dagar kommer bli körigt. Är så trött på allt men ändå inte. Och telefonerna fungerar inte här så det e ju jobbigt eftersom ingen kan nå oss. Så nu har jag blivit arg helt utan anledning när jag började skriva så var jag glad men inte nu längre!