Vi kan väll dela på något?


There is no soundtrack


Parcial

Argentina håller en kort liten föreläsning för sina klasskamrater som uppenbarligen inte förstått vad varken barrock eller Renässans innebär. Jag är där en halvtimma innan utsatt tid, det vill säga en timma eftersom den döva tangomannen med barba larga alltid är sen. Sen droppar dom in en efter en och rösterna höjs, därefter följer ett hysteriskt hetspluggande. Det gäller att överrösta. Tangomannen dyker tillsist upp men förhåller sig aningen diskret till situationen. Han bläddrar lungt i sina papper och skriver ihop frågor som ska likna en tenta.
När alla är där börjar tentan och han läser upp frågorna, totalt 5 stycken. Behöver ni hjälp? Ja, för det har vi juh inte pluggat på och nej inte den heller så tokigt. Efter en och en halv timme bestämmer sig tangomannen för att ta en cigarrettspause. och det får vi också göra om vi vill, vilket innebär fusk!!!! När han kommer tillbaka hjälper han mig och försöker förklara ordet capsula espacial och ritar ett rymdskepp.

Sudd

Den som går och lägger sig innan halv tre är en ynkrygg!!!! Alltså spärrar jag upp ögonen i 10 minuter till så har jag vunnit. Det blir lätt så. Jag vill berätta om Eloj. Han har perfekt bruna ögon, långa ögonfransar, perfekt lagom brytning på franska, perfekt attityd, perfekt seriös, perfekt trevlig, perfekt smart kommer alltid i tid och gör sina läxor, festar lagom mycket och åker på lagom mycket äventyr och jag hatar honom!

Liv

Munspel,fotboll, lejon,växter, vänner,miljö,natur, gå, måla på väggar,måla på papper, foton,surfa och kalas. Jag har för många intressen. Hur väljer jag?