Leche

Sofia, varför har du en så lång näsa med en prick på?

Tapas, flamenco allt! Hur lever man utan det? Hur kan livet fortsätta där utan mig, det är ofattbart.
Nu börjar det bli svårt. Allt som har att göra med spanien vill jag inte bli påmind om för jag längtar så mkt tillbaka. Jag har lärt barnen på mitt jobb vad mjölk heter på spanska. Jag är insnöad på språket och måste hitta ett jobb som innehåller spanska, men vad? Kanske borde plugga mera i spanien men skulle omvärlden tillåta det? Har börjat prata lite med vår städerska från Chile, men det är inte mycket till hjälp. Detta måste funderas på länge.

Idag var det överklasspicknick med Danderyds kärnfamiljer. Lycka? Eller är det en fasad? Jag känner mer och mer att jag inte vill bli en svensson som dom.  När man gift sig och skaffat barn tar livet slut, ALDRIG!
Jag fick en korg med goda saker. Är jag värd det efter tre veckor av vårterminen?

Ikväll så ska jag träna, mitt sunda liv börjar bana sin väg framför mig, men det är inte lika kul att leva sunt.  aaahhh que pasa conmigo?

Fiskespön i håret och Heilemanloos!



Nu är jag hemma och tänker inte skriva om Granada. Jag hänvisar därför till resdagboken. Och hur sammanfattar man 3 och en halv månad med några rader? Ofattbart!
Jag kan inte säga hur det varit och om jag berättar kan ingen ända förstå, förutom dom som har varit där. 
Nu är jag alla fall här och det känns som allt varit en dröm. Från och med minuten jag landade på Arlanda har jag haft fullt upp. Picknickar, handla, jobba, träffa människor och fira saker. 
Igår var det studentmottagning och personalfest med mjöl. 
Har jag gått på rudbeck? Det kändes som flera evigheter sen. Allt är annorlunda nu, jag är annorlunda, människor jag möter är annorlunda. Vad hände? 
Frågor som: Vad ska du göra ikväll eller när kommer du hem? Fanns inte förut. Jag vill inte bo hemma. Men måste för jag sparar alla mina pengar. Till en dator, en alpresa och kanske sydamerika ?

                                                   Granada piso