Obstacle

Sitter här och knaprar på hannahs frön som en liten sparv. Undrar om fröna är tänkta till fåglar? Fast egentligen borde jag skriva massa ord om människor. Om varför vi är så konstiga och gör som vi gör. Varför kvinnors sexualitet är fult på många ställen i världen. Istället skriver jag här om värdelöst vetande.

 Hanne har fått hjärnskakning för hon krockade på kryssningen i måndags. Just ja på tal om den där kryssningen. Säger inte det ganska mkt om mig när det är rött jultema och alla tar på sig sina finaste rödaste klänningar och jag tänker adventskalender. Är det ett smart drag när man inte känner ressällskapet? Men huvudsak att dom hade kul jag var ju lite av ett bihang som hängde på trevliga människor jag hittade. Okej jag erkänner jag däckade vid 23 minsann inget jag är stolt över. Man får tänka att jag mådde så för överjävligt bra dagen efter, slösade inga slantar på diverse vätskor och skämde inte ut mig i form av ofördelaktigt hasslande som hanne skulle uttrycka det. Dessutom var jag pigg och utvilad på tisdagen.

 

Nu borde jag sätta fart med det jag ska göra så jag hinner med mötet med Marcus på lördag och diverse firande i förorten.

 


Virrvarr på rosenhill 29

Hela huset ser ut som en labyrint, när jag ska upp på vinden och leta minnen måste jag balansera upp för trappan och klättra över pallen och kartongerna med prylar. Jag måste passa mig så inte bordet som står över lysknappen faller över mig. Dessutom måste jag akta mig så jag inte snubblar på mina 3 storlekar förstora tubsockor som råkar vara de enda strumporna jag har hemma hos mamma och pappa. Flyttar jag på en sak gormar min pappa: Det blir så rörigt när du lägger grejerna sådär! Det är ju redan kaos.
Väl på vinden griper en hiskelig höjdrädsla tag i mig. Jag måste hålla i mig hårt, så hårt att det nästan gör ont. Då går brandlarmet igång och det tjuter. Jag ger upp för ljudet letar sig in i huvudet, sticker i hjärnan och röran på vinden överträffar nästan oredan i huset. minnena får hittas en annan gång.

Vad jag är glad att jag inte bor här. Men det blir fint. Min pappa är mycket bättre än din pappa för han kan bygga.