Z

Semestern börjar idag. Såg pirates, igår johnny är underbar. Sen släpade jag runt Johan i massa butiker i Kista. Resultatet blev en ny bikini. Det är för varmt för att sova men hur kommer det då kännas i krekland? Packat i massor av dagar för min far har fått för sig att direkt när jag anlender till Arlanda nästa söndag ska vi bege oss till fjällerna. Det blir tufft eftersom jag kommer till Sverige mitt i natten. Men jag vill jue vandra dessutom har jag fått massa bra jamtlandstipps av Per. Hoppas jag orkar med två veckor utan sömn bara.  

Ajaa ut i världen och leva. Snart bär det av till Rhodos där vi ska göra staden osäker och eventuellt bada i fontänen.

Vissa saker jag skriver här bör inte tas på allvar ibland märker jag att jag är lite väl ärlig. Man ska heller inte dömma människor som man inte känner. Människorna är fula och vackra och gula!
 
  

Hellre en gay än en Sune!

I torsadags hände något ofattbart helt plötsligt utan någon som helst förvarning kommer Jessica hem från Österrike. Det är svårt att förklara hur chokad jag blev. glad att hon är tillbaka men än en gång slår det mig hur impulsiv min vän är. Dagen där på åkte jag, jessica och hannah in te stan hittade många bra grejor även om min mamma ogillade den oranga tröjan skarpt. Grillade på kvällen med Johan och alla mysigt. 

Och nu ska jag berätta historian om hur systrarna mattsson och deras familjer trotsade sin egen förkunskap och begav sig till Uno på Sommarfest. Under flera år har våra grannar sett oss som överklass snobbarna från stockholm som aldrig går på sommarfesterna. Men det var på tiden att ta död på dom fördomarna, systrarna Mattsson  har nämligen bott i lerbo socken längst av alla. 

    Vi tog vår båt och rodde dit. Där väntade ett 10 tal bönder eller liknande med familjer. Alla talade ett mkt lustigt språk( Kan liknas vid det språket zubejde i robinsson talar) Jag talar alltså om riktiga sörmlandsorginal med träskor runda magar och bergsprängardricka.  Jag Klas och Hedvig sätter oss bredvid två mkt trevliga killar den ena är Tony tydligen lite berömd i trakten. Den andra Hette mattias. Till saken hör att Tony sjungit i dansband och varit tillsammans med barbadosmagnus. Jag måste varit lite blind och inte haft ngn intution alls eftersom min kusin berättade att mattias var tonys pojkvän när vi kom hem. Jag märkte det inte alls. Tony hade svartfärgat hår och ormögon och en stor snusläpp alltså såg han ut som vilken bonläbb som helst. Nog om Tony. Efter att allas vår Birger öst i Tony och Mattias sin bärgsprängardricka (silverelefanten= ngn form av hemmagjord whiskey) var det dags för lekar. Måste bara berätta att Birger Silas är en märklig gubbe på 75 år och har druckit lite månaga silverelefanter i sina dar han har i allafall lite humor. Värre är hans son Sune. Som tittade på mig så fort jag såg åt hans håll. Han var jag rädd för. Åter till lagen för sällskapslekarna. Jag sa till Hedvig att jag absolut inte ville hamna i Birger och dom två tjocka gubbarnas lag men just därför hamnar jag i det laget. Vi förlorade ganska stort tänk er mig försöka förklara reglerna för 3 fulla 75 åringar med kulmagar. Inte lätt inte. Nästa lek var som tur var ingen lagsport och jag spöade alla och van över morsan när alla bönderna tittade på. Lekledaren var en skoalnmänniska det märktes tydligt för hon var extremt pedagogisk alla som känner min mamma vet. Följde med och såg hennes hus senare under kvällen där hade hon nästan bara pyssel. Tavlor och olika kreativa arangemang.
Detta var en nyttig upplevelse för mig så jag fick se hur man lever i andra kulturer=)

Till Dolly så han jag inte ringa dig idag men ska göra det under veckan lovar.

Det ska inte vara några konstigheter!

Orkar sällan vistas vid en dator när jag inte jobbar då åsynen av en dator får mig att må illa. Siffrorna gör mig trött. I en veckas tid har jag ägnat mig åt samma sak.

Historien om kompisens pappa som la kokta potatisar i pojkarnas skor fick mig att skratta. Att skratta hejdlöst gör man sällan på kontor så jag fick göra mitt bästa för att kväva den bubblande känslan i mig. Ibland har dom sina stunder.  
 
Så intressant att den här veckan kunde avslutas med sjukdom. Jag är inte van vid feber måste varit 7-8 år sedan sist. Man fryser och det snurrar . När man inte står ut längre äter man ipren och så blir man allderles för varm och pigg tror man är frisk och kan leva ett liv igen men icke efter ngra timmar börjar det om. Orkar inte laga mat heller och när jag väl lyckats åstakommit ngt ätbart finns ingen lust att äta. Det är lite ensamt också. När man får iprenkicken vill man ha någon att prata med men telefonenrna i huset är paj. Tack och lov att Hannah kom över igår och köpte hem lite mat från ica till mig. Synd att jag inte kunnat hämta henne i natt. Stackars henne, vandra hem från Brunbyvik mitt i natten.

Idag har jag blädrat i spanientidningar, blivit arg på tvättmaskinen, sovit, tvingat i mig rostbiff och potatissallad,vattnat, ringt två desperata samtal till mamma, sett på ett tvprogram om most choking moments bladi bladi blaa ngnting och lyssnat på röda varg. 

Allt blir inte direkt bättre av tanken på vad mkt meningsfullt jag kunde ägnat mig åt istället. Om jag hade mått bra hade jag grillat igår eller varit på fest och idag hade jag ätit cesarsallad och åkt och crusat i bilen som jag och hannah lyckats tanka. Sen hade jag träffat massor av människor istället för att sitta här i min ensamhet i mina mest fula käder med trötta glansiga sjukögon och med en ökenvärme i kroppen som är outhärdig. Lyssnar på knivhuggarrock. Nej nej jag tycker inte alls synd om mig själv jag bara älskar att skriva om mina motgångar!   Är jag inte frisk på måndag blir jag arg. När jag väl har ett jobb tänker jag minsan jobba maximalt. Synd bara att jag måste betala skatt.

Johan seglar förutan vind och har det bra någonstans i skärgården. Känns verkligen som sommarn aldrig kom. Jag upplevde aldrig jordgubbarna, grillkvällar och sommarlovskänslan kanske beror på att jag aldrig mera har sommarlov. Nu känner jag lite att det gått för långt som i en ond cirkel av dåliga saker. När jag blir frisk ska jag älska att leva och njuta av varje minut som jag mår bra!!!!!!!
 Inga konstigheter alls.

Den stora svarta nattfjärilen som flög in i rummet fick mig att hoppa till.

Det var alles ha det bra trevlig semester, trevlig helg! 
Regards the ugly, tired, borred and extremly companymissing Sofia with the beautiful name, very nice friends and a lovely wonderful poolguy.  

Klas och Hedvig 8/7-06

46974-24Bröllop är kul. Jag vill gå på flera!

Dagen var väldigt stressig. När vi var framme i skövde var det panik. Alla skulle byta om och göra sig i ordning. Tillslut kom vi i alla fall iväg. Kommer nog aldrig se ett vackrare bröllop. Viktor läste en dikt för sin bror i kyrkan. Det var också vackert. Hannah sjöng för sin syster det var med vackert. Mostarnas ögon glänste. Festen i Fridhem var även den underbar. Folk höll roliga tal och spelade kul sånger. På kvällen var det dans. Det är så man ska dansa, coolt. Varför dansar vi inte så. Varför måste vi röra oss med töntiga rörelser till dålig musik. Jag ska börja dansa så som dom gjorde och bryta tränden. Synd att jag inte kan lägga upp filmen här och visa hur dom dansar. Dagen avslutades med ett bad. Lyckat minst sagt trots att jag saknar social mingelkompetens.

Forza Italia!

Idag knivar i halsen aldrig haft en sån smärta. Hur sover man och beteer sig som en människa med denna känsla. Hade kommunikationssvårigheter på jobbet. Mr Horney gick igenom affärssystemet idag. Kändes som jag var i skolan igen. Tror jag fattat det mesta i alla fall. Mr Horney är bättre på att förklara än steffe. Har kommit fram till att mina två nya inköpsvänner kjell och mr horney är snälla människor och det är högt i tak på munters trots allt.


Skogsmullarna gör vildmarken osäker.

Igår bestämde sig skogsmullarna för att ge sig ut i vildmarken och fånga gäddor. Följande utrustning hade vi till vår hjälp:

En gul bil
Två fiskespön
Drag
En roddbåt
En torr bulle
Lite vatten
En high tech ryggsäck
En kamera som batteriet tog slut på

Med hjälp av denna utrustning fångade vi Fjäturens två minsta aborrar. Som med lite allvarliga men kastades och då menar jag bokstavligen kastades i. Vi fångade även en stor mängd sjögräs. Efter en tids sjöfarande bar det iväg hemmåt. Storgäddan är ännu inte fångad. Men vi ger inte upp i första taget tro mig men då måste mer nödproviant medtagas.


Idag Öken!!!!!


Mr Hornej

Den sociala norrlänningen kom äntligen tillbaka och allt e frid och fröjd! Om jag ska vara ärlig börjar jag trivas med mina arbetskamrater mer och mer trots att dom har sina lite udda sidor. Det blir mkt gubbsnack om man säger så men jag vänjer mig och kan dessutom få dem att betee sig mer normalt. Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Jag ska tydligen sysselsättas till max!

Lassangen idag var jättegod. Det är mkt roligare att äta med andra en ensam på en parkbänk där alla stirrar.

Idag har jag sprungit. När jag kom hem var jag röd i ansiktet och skakade om händerna som om jag tagit anabola steroider. 

Nu ska jag dela ut post till folket och tacka dem för uppvaktningen på min student.


Te quisiera decir

Johan och SofiaJohan var i mitt land i helgen =) I mitt land kan man bada och sola. Jag vill bo i mitt land.



http://dammtuss18.bilddagboken.se/

tack och adjö Bosse.

Raz och IsabelI onsdags var jag på bio med raz och isabel. Vi såg walk the line. Den var jättebra! Jag menar se den. Vi firade även raz 18 årsdag i efterskott med att fika på mcdonalds. Det var kul att träffa dom för jag hade saknat mina spanskavänner fast det bara gått tre veckor. 

I torsdags var ingen inköpare på jobbet det innebar att jag inte kände någon. Klockan 14 var det avskedsfika för Bosse. Jag tvingade mig dit fast ja inte kände ngn. Likaså med tårtan. Bara grädde och ja kände att ja ville spotta ut den men höll god min och lyckades med ett ansträngande aptit äta upp den. Kändes så fel att stå där i ett hörn och lyssna till ett tal till bosse, present till bosse, tack till bosse osv. Ja menar ja kände ju inte Bosse. Alla gav mig dessutom mkt undrande blickar eftersom jag inte sett dem förut och dom inte sett mig.

På kvällen tränade jag för första ggn på länge. Kändes extremt bra och jag ångrar att ja ens tänkte tanken: Varför tränar man?

I fredags var jag och den nyligen icaanställde Hannah i kista och fyndade. Jag fick en gratis scarf.