Granada

ga in pa http://www.mypix.se/ShowFriend.asp?AID=JPLSFMHMGRM for det funkar inte att lagga upp bilder pa min resedagbok just nu ska undersoka saken senare. Skriv garna en kommentar.

Nu e det som sa att jag trivs mkt bra har. Trots underliga manniskor.

det e svart att skriva ngt vettigt i resedagboken for jag kommer inte pa ngt dessutom maste skriva det ocensurerade har.

Sista måltiden

Okej 10 februari. Igår tog jag farväl av mitt jobb upprepade samma svar hela dagen. Jaa jag är nervös men det blir säker bra. Och ja, jag kommer tillbaka och nej jag ska inte hitta ngn carlos eller josé där nere.

Idag har jag riktig resfeber. Vaknade i natt och det snurrade och fanns ingen röst, mördarhosta. Febertermometern visade lite feber. Jag fattar inte vad som ska hända. Ja bryr mig inte, avtrubbade känslor. Orkar inte tänka på resan längre. Jag tror inte jag hunnit sätta mig in i det känslomässigt ännu, fattar inte att jag lämnar allt hemma och åker iväg allderles ensam. Skjuter bara bort tanken hela tiden, vill inte inse. Vissa saker måste man bara göra och detta var min måstegöragrej. Det kan sluta hur som helst.

Tror jag kommer känna det mkt jobbigt imorgon på Arlanda, när jag ska vinka till mamma, pappa, karin och Johan.

Har laddat på massor med bra musik på mp3erna nu. Jag gillade verkligen dammtusskivorna, jag menar vilka mästerverk.

Mamma och pappa har lagat avskedsmiddag till ikväll.

Okej, då far jag då. Ahora viene Espana! Skriver man så? återstår att se.

7 dagar

Okej en vecka sen drar jag då. Nora får klara sig utan mig. Känslan, ärligt talat har aldrig känt mig mer likgiltig. Alla frågar, jag svarar: nervös men jag är inte nervös inte så mkt i alla fall. Det kan inte vara på riktigt. Du är så modig. Då blir jag rädd, för när någon säger så undrar jag om jag har något att vara rädd för. 

Hatar att packa, och vad packar man för 2 månader i -2 till 15 grader.  Allt ligger framme nu. Ska bara komplitera lite tror jag. Har mailat alla så dom kan läsa resedagboken. Om jag glömt ngn är det bara att läsa ändå. Sofia18.

Angelica och Björn är nu på andra sidan jorklotet, coolt, ett annat sätt att leva helt enkelt.

Semmlor åt folket. Bra men han inte prata med alla. Jag fick en anka, choklad och cd skivor. Snällt att tänka så. Jag är tacksam. Speciellt tack till Karin och hennes bror som kom på det fyndiga namnet på cdskivan. 

Johan har fattat att jag ska bort nu. Han har inte sagt något alls att han kommer sakna mig förns nu. Han har blivit lite nere. Men han får inte deppa, det är förbjudet! Då blir jag ledsen. 

Takåsbarnen ska få en skattjakt på fredag det kanske jag ska förbereda lite nu dessutom måste frökengodis inhandlas!