Scrap the shit

Idag är dagen då vi skippar jantelagen, jag är förmer! Min miljöhistoria ska publiceras i en bok och vet ni vad jag förtjänar det så in i helvete.

Jag vill tacka min släkt som för övrigt är full av hjältar. Hercules och alla dom där ni vet. Ett stort tack går även till alla dom som trott på mig den här hösten.


(Kanske bör nämnas att många andra i min miljöklass även fick sina verk publicerade.) Ett steg i rätt riktning mot min dröm bör ändå noteras.

Så scrap the shit och carpe diem! Just den här minuten är jag lycklig. Skryter, längtar, hatar och älskar hur mycket jag vill. Det finns bara nutid. 

Om någon vill ha autografer ber jag att ni ställer upp er på en ordnad, äkta svenska kö utanför korken och trängsel straffas med chokladbollsbak till korkens medlemmar. Om ni har frågor hänvisar jag till min fanclub: jagvillbliaffe.nu


rälig!

Dagens fenomen är min granne av skånskt ursprung. I vanliga fall pratar hon skånska med diftonger och skårrande r men så igår kom hennes skånska syster på besök. Då inträffar ngt märkligt min granne byter dialekt till stockholmska. Mystiskt!