Jag bor i molnet

Befinner mig i frankrike och det jag skriver blir lite puckat for vissa bokstaver finns ej. Och jag har bara 15 min pa mig. Men annar gick resan hit stralande. Det var lite jobbigt att aka hit med ett gang kedjerokande blabar fran lidingo. Men det funkade om man hade mp3 pa hogsta volym. Har vill jag bo allt ar underbart. Massor med sol och den basta snon. Vi bor ju for sig i en mogellagenhet och det ar lite trongt om utrymme. Sangarna ar visserligen stenhorda men som sagt jag ar har for att aka skidor. Det kanns ungefar som vi taltar. Ett problem ar bara att man inte vet vad man ska gora pa kvallarna. Morsan ar tokig hon vill ut och dansa. Men det skulle inte jag villja gora med henne. Hon skulle in5te ma bra av den bistra varkligheten.

Hoppas alla i sverige har det bra sa ses vi nasta vecka. Med vanliga halsningar Sofia fran alptoppen.

Au revoir

46974-4Helt ofattbart om sju timmar sitter jag på flygplanet till Grenoble. Den här dagen har jag längtat till i tre år och nu är den här!!! Hoppas jag inte har glömt att packa något för det känns verkligen så. 

Dessutom är jag nästan helt frisk idag. Kan det bli bättre. Nae verkligen inte, vilken dag! Den kommer gå till historien.

Tycker lite synd om den lilla maneten från barents hav som inte kunde åka till fjällen med Jessica idag. Men om hon läser detta så har jag lite förslag på vad hon kan göra istället för att deppa på lovet.
1. Läsa boken du lånade av mig.
2. Läsa min blogg om jag får möjlighet att skriva mera.
3. Vara datanörd som du annars brukar vara men det skadar inte att vara det lite mera.
4. Plugga till dom oerhört intressanta proven som du har efter lovet.
5. Gå på bio med krämen och se Walk the line för den verkar vara jättebra.
För övrigt kan du alltid leta rätt på bäver som bor under min trapp och har rymt.

Till Dolly!
"Jobba inte ihjel dig bara!" Lista ut vart det citatet kommer ifrån. Haha Nej men annars är det ända som jag har att säga ha ett bra lov så ses vi förhoppningsvis efter lovet.

Till  Frazze! 
Ledsen att jag inte kan hålla dig underrättad om vad som händer i mitt liv denna vecka. Eller kan ju leta upp en dator om det finns sånna i Frankrike. Han tyvärr inte säga adjö till dig igår men vi ses om en vecka.  Hare bra!!!

Hej då sverige och dess invånare nu orkar jag inte fylla ut den här sidan med meningslöst info mera!


Au revoir!



barbapappa

barbapappa


Me encanta que haga frío! Klistermärkskriget är förlorat

Jag ser ut som en orm på mitt pass!!!
Sorgligt men sant en blandning mellan en orm och en gris. Man ser inte att det är jag. Men jag är riktigt stolt att jag hittade till polisstationen själv tillslut trots att jag virrade bort mig lite på malmvägen först. Men det fick ett lyckligt slut och jag kom fram innan dom stängde.
Z-dagen
Skönt att vi e på G med projektet. Bra att Sandras optimistiske bror kunde hjälpa oss. Och tack för en underbar lunch igår.

Denna dag
Solstrålen som gör det värt att gå på mina svenskalektioner var inte där idag:( Men jag lovar att om jag känner mig själv rätt så kommer jag knappt hälsa på solstrålen när jag fått reda på att han har flickvän. Men ska ändra på det för solstrålen är mycket rolig och Sofia skulle vilja vara vän med honom och fortsätta hälsa på honom i korridoren.
Åter till lektionen idag då jag fick sitta brevid sveriges gråaste person. Och då menar jag GRÅ. Men jag är dum i huvudet för det är inte snällt att säga så om någon. Alla kan inte vara färgglada och hon är egentligen snäll. Men det som bekymmrar mig är att jag automatiskt har placerats i det gråa facket och ses numera som bästa vän med den gråa människan. Och det stör mig också att hon inte pluggar så mycket som jag men ändå ligger på samma betyg. Det betyder att jag lagt ner timmar i onödan på skolan istället för att ha roligt.  Sen fick jag G på mitt svenskaprov för att jag missuppfattade frågan mycket mycket otur.
Redovisningen om Fåret dolly idag var mycket bra och givande. Ber om ursäkt för att jag råkade skratta när personen i fråga nämnde Fåret Dolly, hade juh lovat att lyssna mitt seriösaste men det var inte lätt inte.

Förlåt jättemycket för den menande blicken på matten det var mycket elakt och tar tillbaka den blicken. Jag är minst lika missnöjd och borde inte störa mig så förbannat mycket på när andra är det! Sen så måste jag bara tala om att jag har en stor ful gubbe på min hand som alla jag mött frågat varför jag har ritat på mig själv. Tack så väldigt mycket för den Maria. Tycker det var ont gjort av dig att göra så att jag förlorade klistermärkskriget och hittade Danmarks flagga på min tröja när jag kom hem. Förväntar mig en ursäkt för det. Jag menar här försöker man vara snäll och ge dig klistermärken men icke det här är liksom tacken, en danmarksflagga på tröjan och en stor gubbe över hela handen.
Jag måste även sluta att totalt flippa ur på matten det är inte bra. Imorgon är det seriöst arbete som gäller. 
Jag är allvarligt ledsen för att det inte blir någon utgång i morgon och att jag inte kan ta mig i kragen och gå ut trots hostan men min överlevnadsinstinkt är starkare. Så jag lovar Maria att gå ut och fira att nkbn är slut en annan gång.

Hannah, din big brother fanatiker vore faktiskt trevligt om du kunde höra av dig och inte minst bry dig om vår resa till Rhodos i sommar. Jag har visserligen glömt bort att höra av mig till dig ibland när du ringt men denna gång gällde det något viktigt. Du är juh trots allt min granne och vän i nöden och sist men inte minst min räka från Barents hav. Jag hoppas på bättring! 

Sist idag vill jag bara tacka min trognaste läsare Frazze. Som ihärdigt följer med i vad som händer i mitt liv. Nu ska jag gå och packa mina prylar till Alperna.     


Antibiotika

Okaj så var det måndag igen. Jag har stressat järnet hela dagen. Först var jag, pappa och lillcookie och fixade pass. För igår kom vi på att oj vi åker till Frankrike på lördag och våra pass har gått ut. Trots att jag påmint min far om passen och han sagt att dom absolut inte gått ut. Men som sagt vem hade rätt? Jo jag som vanligt. så vi var i alla fall vid sollentunas polisstation och fixade det. Vilket tog oootroligt lång tid och när det äntligen var vår tur så mötes vi av en skitsur tant som var så himla grinig att inte ens tusentals lyckpiller hade hjälpt. Vi fick ta om korten sjuttioelva gånger. SEGT och jag fick ett mycket dåligt intryck av sollentunapolisen.
Det ledde till att jag kom försent till min psykologi och fick vänta utanför i en kvart. När jag väl kom in fick jag tillbaka mitt prov som gick dåligt trots att jag hade pluggat för mycket på det förra veckan. Vilken jävel och ge mig G när jag har pluggat. Vissa lärare kan helt enkelt inte sätta betyg. Men det är liksom hennes fel att inte hon har lärt mig dom saker hon vill att jag ska kunna. Orättvist!!! Sen hade jag nkb och vad som hände då är helt enkelt inte värt att nämnas. 
Jag åt lunch med Anna och co, hade även ett oerhört givande samtal med en moderat som försökte övertyga alla vid bordet att tycka som han. Men eftersom jag inte har ett så utvecklat ordförråd förstod jag ingenting vad han sa.  Amen sen hade jag svenska och det var kaos på den lektionen för jag skulle tillsammans med min grupp förberedda en muntlig grej tills imorgon. Och jaa vad har jag att säga om det bara att man inte går ihop med vissa personer och att det finns dom som är lite underliga. Juh för sig tror jag dom blev rätt trötta på mig för jag bestämmde allt. Tänker aldrig bli chef. Jag tycker inte om människor som är egoister och bara tänker på sig själva.
Och sist idag var jag hos farbror doktorn. Han var en trevlig prick.  Sa att han gillade att åka skidor precis som jag och skrev ut massor av meducin. Men det dåliga är att jag måste käka antibiotika och det innebär ingen utgång på fredag och jag inte.. aa men ni och jag vet vad jag menar. 

Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder

Med stor risk för att det jag skriver redan har publicerats! För min dator är knäpp idag!


Vilket pucko jag är! Hur kan man ha kalla skor en dag som denna och det kom ingen buss heller. Dessutom är jag sjuk. Varför går det aldrig över för? Det komde tårar när jag hostade. Men jag ska försöka överleva tills på måndag. Jag tror också att jag har tagit en överdos av halstabletter för nu är det ingen brauu alls!

Men jag ska inte gnälla mer för den här dagen har varit en lycklig dag förutom att mina fratidsplaner är krossade. För dåliga betyg helt enkelt. men det gör inget det får lösa sig i framtiden. Förövrigt så har jag varit väldigt störig och rebellisk idag men det är bara för att jag har fredagsfeber. Sen vill jag bara tillägga att dom som jobbar på banken är solstrålar och att dom skulle behöva mängdrabbat på lyckopiller. Dessutom så är jag inte alls trött på min nkbvän maria bara lite för vi har liksom träffats nästan varje skoldag i 2-3 timmar sen augusti, september någongång. Men jag klagar inte, utan henne hade jag fått en depression för våra lektioner är så förbannat tråkiga jag räknar minuterna och jag fattar inte att inga fler tycker att dessa lektioner är värdelösa. Men bara tre lektioner kvar nu och på måndag är det fåret Dolly som gäller. Det ser jag fram emot och jag kommer INTE skratta. Jag ska lyssna mitt seriösaste! Sen ska vi fira att nkbn är över!!!! Längtar redan. 7 dagar kvar till alperna och 111 dagar kvar till studenten.

Dagens nyhet måste helt klart vara att tanten på busshållplatsen som ser ut som en ledsen hund och har dumpat busshäftet och köpt ett busskort. Så jag vill gratulera henne till det. I tre år har hon använt skämrämsa som jag anser vara oerhört korkat. Men nu har hon äntligen kommit på den brilljanta iden att åka med busskort. Jag förutsätter kallt att hon inte läser det här för ingen mår nog bra av att liknas vid en hund och kallas korkad. Visserligen ser hon inte ut som en datanörd men i allafall.

Jag är ledsen att jag inte kan komma över till hannah och hennes irländare ikväll men jag mår som sagt skit och går och sover nu. Godnatt världen

Paprika, tomat, gurka sallad och majs+morot

schizovaktmästaren lekte busschaufför idag igen. Hur är det möjligt att sånna personer kan få vanliga jobb? Sju dagar kvar till valle!!!! Hoppas bara det finns snö.

Idag har jag sett på sällskapsresan hos Maria och hon har verkligen det största rummet. Det vill jag också ha! Men det var ju häftigt att få uppleva en ny plats i sollentuna. Det är inte varje dag man gör det. Det var ju för sej lite svårt att hitta till busshållplatsen i det kalla snöiga vädret. Haha en gubbe trodde att jag pratade med honom när jag pratade i telefon men jag sa inget till honom jag bara ignorerade honom och gick därifrån. Varför gjorde jag så? skumt.

Imorgon ska jag hälsa på Hannah och hennes irländare. Då måste man prata engelska!!!!! Vad gör man liksom hello...... ööööö my name is sofia??!! Men det blir säkert bra.

Chokladhjärtan

Jag borde egentligen plugga till epokprovet som är imorgon som jag inte orkar. jag har helt enkelt slutat plugga. Jag vet juh att jag inte kan det så vad gör jag här när jag borde sitta med huvudet i boken och lusläsa om tråkiga författare. Tack så mycket Hannah för att du hjälper mig med filosofin som du just nu gör. Dina kloka ord har varit mycket givande.


Idag är det alla hjärtans dag och dagen har inte varit så dålig som den skulle kunna vara. Jag som trodde att alla hjärtans dag var dag då alla singlar i hela välden verkligen skulle kunna tänka på hur ensama dom egentligen är. Men icke trots omständigheterna har dagen varit helt okej och jag har inte känt mig så värst ensam.  Och jag fick i alla fall chokladhjärtan av min mamma och ett vykort hon hade tillverkat till mig. Vänligt!  Jag har även jag varit vänlig mot min kära syster lill cookie som fick en tigermuffins av mig igår. Mer vänlig än så har jag nog inte varit dessvärre men jag kan juh vara det imorgon istället.


Sallad med paj

Fortfarande hosta. Otur att det aldrig går över då och min starka medicin hjälper inte ens. Men men det e ju trevligt att vara vaken lite på natten också. Och alla i det här huset är sura idag det är inte så kul för jag är inte sur för idag var det ingen skolan.... Men det har inte varit så kul att försöka plugga hela dagen. jag blir så arg på att man måste ha så mycket samtidigt jämt. Det är väldigt bra om jag överlever veckan med andra ord.

Jag ska till Rhodos i sommar!!!!!! Mycket roligt! och vi ska bo på världens finaste hotel. De e ju bra men först måste jag bara ta mig ur min ekonomiska kris och hitta ett jobb. Som om det var världens enklaste att hitta ett jobb vilket det absolut inte är för jag har letar inför varje sommar i tre år. Men jag tänker inte ge upp hoppet.

Sen har jag fixat en bilddagbok
http://www.dammtuss18.bilddagboken.se den är väldigt fin eller det finns i alla fall många fina bilder där.


Existentiell ångest?

Jag har lyckats med det omöjliga att sova en hel natt utan att vakna av hosta. Kände mig bara lite drogad av min medicin när jag vaknade och nu har en ond biverkning uppstått. Jag har huvudverk. Men om jag kan sova är det värt att ha huvudverk. Men satan vad trött jag är nu. Orkar inte göra någonting går bara runt och myser i mina mjuka strumpor.
Föresten mycket bra kört till kista idag, Jessica det var ett nöje att få åka med utan att krocka. Men det trodde jag inte heller du skulle göra. Ajajajajajajajajajajajaaj dumma huvud. Kan man amputera det tro? Hur blir man frisk? tips någon? Det här förstör faktiskt för alla andra också! Hur många på Rudbeck har inte lagt märke till att jag har hosta? Svar INGEN. Naee snart går jag i ide och vaknar om två veckor på flyget till Grenoble.

Jag har köpt en grön t-shirt idag den är fin. Men det var ju bra att jag kunde göra något meningsfullt av den här dagen. OHH vilken jobbig låt hatar den,me encanta la gasolina osv bla bla blaa. Jobbigt hur kan den ens få spelas på den här radiokanalen. Idag åker Viktor och Angelica till Frankrike. Hoppas dom har det så jäfla kul där då!!! För jag vill juh också åka med dom men som sagt jag klagar absolut inte. För jag ska ju dit om två veckor. Hur gör man när man pluggar på en löuurdag? Det går verkligen inte jäfla existentiella ångest.   


.

Förlåt att jag varit så oerhört deppad och klagat hela dagen. Men det är den här nedrans förkylningen. Höll inte mitt löfte att detta skulle vara en antiklagardag.

Det började med att jag vaknade och hostade som vanligt nu för tiden. Trodde att det skulle ha gått över men icke. Sen brände jag mig på tungan när jag skulle dricka te blää har ont fortfarande. Jag tänkte stanna hemma och skita i skolan för en gång skull men bestämmde mig i alla fall för att gå. Men näe bussen kom inte och jag hade dåliga skor som det snöade in i. Fick springa till 33:an som låg långt åt .... Jag hade stora problem med att hitta busshållplatsen.  Men braa för sen kom bussen i alla fall och jag han precis till min lektion tyvärr. Stog ut med den för jag skrivde en mkt rolig berättelse med sophie. Men sen bestämde jag mig för att hoppa över nkb med Maria men satan i gatan hon svek mig och gick i alla fall och då gjorde även jag det. Utan böcker och allt. Men Maria du är förlåten och Anna med. Men det dåliga vara att jag inte kunde gå till syon då och byta bort min dumma kurs med sophie. Så nu har hon bytt bort den och inte jag. Ensam och arg kvar i den dumma kursen alltså. Men det kanske löser sig i morgon. åååå Jessica har tagit körkort Grattis. Och Karin och Anna med Grattis till dom. Nu vill jag med göra det.

Sen var jag och åt i kista det var ju för sej rätt lyckat men det är väldigt bra att lägga ur handbromsen när man ska köra bil. Haha. Sen hade vi matte och äckelmatte man fattar ju ingenting derivata blää. Men yiis jag klarade provet men imorgon tänker jag faktiskt vara sjuk på riktigt så de såå. I alla fall på matten. Jaa och som avslutning på dagen har jag bråkat litegrann med min kära mor men det har gått över nu. Men det är i alla fall extremt jobbigt att vara arg hemma när man har en inneboende. Och det jag sa på bussen idag om att en viss person var lite bister (bitter menar jag) ångrar jag lite eller det tycker jag men borde inte sagt det för jag är minst lika bitter på mattelektionerna!

Fåret Dolly

Idag är det en mycket dålig dag. Från en dålig natt kom alltså en dålig dag. För jag har varit vaken hela natten på grund av min dumma hosta. Jag känner att jag inte fått ut mkt av den här dagen eller jag har ju för sej köpt en studentmössa och varit på flakmöte. Och jag vill ha med min spanske vän på mitt flak men det går inte=( mkt synd... Men usch inge kul att vara i skolan när man är sjuk. Har bara gått och klagat hela dagen så nu har jag bestämt att imorgon ska det bli en antiklagardag dvs en bra dag!
  
Till Hannah!
Hannah, den här gången var det inte bara mitt fel att vi tappade bort oss i måndags. Jag menar det e ju så svårt när det är vinter och allt ser likadant ut hela tiden. En aning pinsamt att tappa bort sig i bollstanäs där man bor bara. Men ingen kan vara bra på allt! Föresten vart håller du hus jag har inte sett dig på år och dar.. Men vi ses på fredag om inte annat. och i helgen är det tvång att du följer med mig och handlar!  


Sparris mercy pouco

Varför måste det hela tiden hända saker? Och när det inte händer saker gör jag så att saker händer. Jag skulle vilja klara av att ha tråkigt. Jag kan inte ens se på tv för då tror jag att jag förlorar några viktiga minuter av mitt värdefulla liv.  Jag hatar att jag hela tiden är på väg någonstans. 
Idag har jag simmat 1,1 km och det skriver jag bara för att jag är så förbannat stolt över att klara av att missa en sovmorgon och simma istället+ att jag vill att andra ska tycka att jag är duktigt, vilken bekännelse. 
Nu vill jah se på sällskapsresan men jag har den inte, mycket synd. Jag vill till alperna nuuu! Och jag vill dit med mina kusiner men dom åker fel vecka. Men missförstå mig inte jag är tacksam för att jag ska dit med familjen.  Snart kommer Hannah hem från kalaset då ska vi gå ut och gå med Nova. Galen hosta dumt av den som smittat mig (Min NKB vän eller killen på K15 i helgen känn er utpekade!)  

Solstrålar

Jag har ingen röst idag vad kan det bero på? Kanske att man skrek mycket igår men jag uppfattade det inte som jag skrek igår. kanske bara pratade med stora bokstäver eller så har alla ni som är sjuka smittat mig. Oh no hoppas inte det. Hoppas Sandra och Maria lever idag. För dom var inte helt friska igår.

Idag åt jag en äcklig gummimacka till frukost men det gör inget för det har knappast förstört dagen. Idag är det en bra dag. Vad är det för dag jo visst jah lördag den... februari någonting år 2006 och snart är det alperna som gäller. Jag är verkligen glad idag. Varför vet jag inte jag borde vara arg för att jag åt äcklig frukost och att min familj sa att jag inte fick följa med och åka skridskor. Men som jag brukar säga (alla fall igår) det gör ingenting!

Och Anna ABOOOOOO måste vara gårdagens ord (med risk för att bli tjatig)

Annars var kvällen helt okej men vi hamnade dock på ett ställe med lite äldre människor. Men det funkar juh det med. Camilla Cuba krisen heter Cuba libre och smakar mkt äckligt. Jag rekomenderar alla att avstå från den för coola är inte gott.

Dinero???

Vart hittar man sommarjobb??? PANIK!!! Alla som har fått sommarjobb har kontakter men jag har inga kontakter. Och när man ringer och frågar på ställen så säger dom att dom inte börjat ta in sommarjobbare ännu eller att man måste lämna cv. Men jag vet att det är inte en jävel som läser ens cv om man lämnar in det! BLÄÄÄÄ Orkar inte tänka på allt som jag måste göra.