Ett vrak med krokodiltårar

image54
Så var det kapitlet slut. Jag lämnar alla underbara människor. Jag vet inte om jag överreagerade men när ca 20 vuxna och 15 barn säger hej då till en och ger en långa kramar kan ja inte förbli likgiltig längre. Ögonen svämmade över och ja fällde 1-4 tårar.

Malin lurade mig att hämta tvn i personalrummet, men när ja gått in är jag omringad av the crue, hela noras besättning inklusive kapten var där och gav mig ett fint paket och lyckönskningar. Jag blev mållös.

En påskhares bekännelser

image53 
Gult är nog inte min färg... kanske

Med mina turkosa virkade tofflor med bollar på studsade jag omkring på Nora och spred lycka i form av chokladpengar i guld.

Hoppas jag får komma tillbaka i sommar.

h-h-h-h-eart

När jag slog upp ögonen på hjärtedagen var jag inte lika glad som planerat, men sen gick det över. För på kvällen fick jag en fin jordglob av Johan. Det betyder mycket för mig. Mitt hemligaste intresse är nämligen jordglobar.



Jag har börjat känna mig mer och mer halv utan honom. Saknar honom när jag ska släcka lampan, ibland.
 
När jag är på andra sidan havet ska jag titta på månen och tänka på alla som kommer se samma måne som jag. Då är det inte så långt, när man kan se samma sak.


Mor tuta del 2

  • Arbetade till 15.00
  • Storhandlade till familjen
  • Storstädade hela huset
  • Lagade mat till Juan å mig
  • Såg delar av på spåret och lets dance
  • Samtalade med min bortflyttade vän Jessica på Rosenhillsvägen 23 om att karlar är troll.
  • Samtalade vidare med Jessica och hennes familj att det finns kräk.


    Idag kommer kirurgen och hans fru och bor här. Hoppas dom ska trivas i mitt dammfria hus.

    Snart åker jag och Hannah till Cuzco och lämnar allt trassel hemma. image52
     


Bichos raros


mor tuta

Jag tror jag skulle kunna skriva en hel bok med 121423437593 sidor. Den skulle heta allt om min karl. Försöker verkligen hålla honom utanför det här, men han upptar faktiskt mycket av mitt liv och att hålla honom utanför det här är oundvikligt. Ibland är han ett unikum. Han gör mig galen. Kär och galen och bitter och galen. Vi får väll se vad som händer. pasa lo que pasa.  

Denna vecka ska jag prova på livet med att ha två vuxna barn i mitt hus. Ingen fara en så länge har dom inte tittat ut från syrrans rum. Mina föräldrar har flytt fältet till det soliga italien. Snart far jag med min tillfälliga lilla familj till ica för att inhandla lite proviant inför veckan.