Hannah du är ingen ybernörd

Nej du är ingen ybernörd och dom som har tolkat mitt förra inlägg som om Hannah vore en ybernörd har tolkat det hela väldigt fel. Hannah är snarare dess motsatts en riktig partypingla. Så nu har vi utrett det.

Men nu till dagens händelser. För det har hänt väldigt mycket. Först hade jag körlektion. Det var rätt tungt i början men jag blev bättre i slutet. Jag måste sluta köra för fort och med mina sk. päronsvängar men jag jobbar på det.

Matten var tråkig som vanligt och jag börjar känna mig lite dålig på det vi gör nu speciellt när dom vid mitt bord på något konstigt sätt blivit smartare än vad de var förut. Absolut inte för att dom var osmarta förrut men nu e dom ju klart över förväntan. Men det e bra att dom är så annars så skulle jag bara sitta och dagdrömma bort lektionerna eller prata om saker som är helt onödiga...

Idag fyller sandra 19! GRATTIS!

Sen har jag varit och intervjuvat en läkare med min projektgrupp det gick bra och jag är mycket nöjd men näe nu får jag ta och sluta det ser juh ut som jag sitter och skriver loggbok oh no skolan har förstört mig. Men men sen blev det lite taight om tid och jag fick trycka i mig en hamburgare på mc donalds blää imorgon blir det bara nyttig mat. För igår levde jag på semlor som min syster bakat.

Och ikväll var jag på friskis och det var lite misslyckat eftersom vi inte fick plats på mitt favoritpass. Men då gick vi på ett annat istället som var fullt med överviktiga orginal från 80- talet och gubbar med magar som badbollar. Det var juh för sig roligt att se på men nej det passet gav mig inte mycket. Och sen vill jag bara klaga på en sak ni överviktiga tjejer som står utanför friskis och röker har verkligen inte många hjärnceller. Vad faro gör ni så för ni tror väll inte att man blir mer tränad av att göra så. Ajaa det var i alla fall duktigt av er att ta er dit även om ni säkert tog bussen dit men ärligt talat vad (censur) tänker man med. Jessica är med på tv idag eller imorgon=)) min vän har gått och blivit intervjuvad av tv 4 om ni vill ha autografer av henne är det bara att höra av sig till mig så tar jag det med henne sen.

Men nu måste jag gå och sova för jag ska upp för tidigt imorgon men jag hoppas lillcookie blir frisk imorgon stackars henne inte kul att vara sjuk.

Orkade jag göra ingenting skulle jag göra ingenting!

Kaos igår! Eller skulle jag säga som Jessica jag älskar mitt meningslösa liv. För igår kändes det rätt meningslöst men jag gillade livet ändå.

Jag hade faktiskt bestämt mig för att göra Hannahs utekväll så bra som möjligt. Inte för att jag hade några som helst planer men i alla fall. Jag tänkte för en gång skull att det bara skulle lösa sig så fort vi kom in till stan. Kvällen började bra jag fick en mkt god middag av Jan och det visade sig till Hannahs och min förtjusning att snyggJohan skulle med. Trodde vi i alla fall men nej tydligen inte.  När klockan var kvart i tio hade Jessica fortfarande inte dykt upp och bussen skulle gå om fem minuter. Vi gick hem till henne och där var det verkligen kaos. En viss person (nämner inga namn) hade bråkat med sin pojkvän eller om man ens kan kalla det pojkvän. Efter de verse brottningsmatcher gav vi oss iväg trots allt. Men som jag alltid brukar säga efter regn kommer solsken och vi fick personen i fråga på hyfsat bra humör.  Busschauffören var tro det eller ej schizovaktmästaren från Vilunda. Jag blidde oerhört häpen. Men mina Vilundavänner tog hela situationen som tur var väldigt bra. Körbe! 
I två timmar gick vi runt i staden och letade ställen men icke vi hade inte det flaxet. Då vart det kaos igen för vissa personer ville åka hem för att jag inte kunde hitta dit vi skulle. Jag har jordens sämstaste lokalsinne men herre min guud det var väll ingen nyhet och speciellt inte för er. Jag fick som tur en snilleblixt och ringde lotta som förklarade vägen till stället. Tack för det du var verkligen en räddare i nöden. Jag fick Hannah och Jessica och ändra sig så vi gick tillbaka i alle fall men det hade vi aldrig gjort utan att den snälla luckgubben tog bort Hannahs stämplar på hennes busshäfte. Så tack du luckgubbe för att du räddade vår utekväll. 
Väl framme dansade vi som om det vore the end of the world. Hannah fick napp och hittade en lumpenkille så då vill jag tacka lumpenkillen för att han raggade upp Hannah och gjorde hennes kväll speciell. Jag och Jessica var dessvärre helt slut efter alla utbrott och promenerande på stureplan. 

Två sekunder dröjde det innan söderkillen och hans polare från önsköldvik med en lyxbåt satt bredvid oss och försökte in i det sista att få med oss hem. Norrlänningen då, han var schysst men han såg äldre ut en min far, visserligen var han rik men nääääeee aldrig. Söderkillen la in stöt efter stöt på jessica och sa att hon var den vackraste kvinna han sett. Tyvärr så hade han inte riktigt utseendet på sin sida och det hade nog om jag ska vara ärligt vart lite mkt dricka för hans del. Tillslut fick vi med Hannah därifrån och vi gick mot nattbussen. MEN som sagt jag hittar inte ens hemma hoss hannah och jag vet inte hur man kommer till nattbussen. ÖVERJÄVLIGT helt enkelt så då började det igen:    - Sofia nu får du faen ta och skärpa dig osv men tillslut slog vi våra kloka huvuden ihop och jag hittade till hållplatsen. Det blev i vilket fall som helst ett helt ok slut och jaaa man lär sig av sina misstag.   Tackar fleecceflickorna  för en trevlig kväll som jag hoppas vi kan göra om ngngång.

The day!

Än en gång ska jag avnjuta en middag tillagad av min käre granne Jan!

Hannah har fått sin present! En Kariokemaskin! Hon blev otroligt glad! sååå att det var lyckat. ikväll ska jag och jessica ta med hannah ut och göra Stockholms gator osäkra det ska bli ett nöje.

Den nyss fylda atronåringen har fått en pinkpearl digitalkamera, den är oooootroligt vacker!

Gårdagen var dessvärre int elika bra som denna dagen startat, Det var fredagen den 27/1 ( Hannah`s födelsedag) Jag gick full av förväntningar till skolan, de förväntade matteprovet gick inte alls så bra som jag hoppats på, ett slarvfel och sen var jag väck. efter de misseräbla provet hade jag en håltimme, full av gnäll och klagande individer( fy farao) Att dessutom tröttna på sin egen röst kn få vem som hellst att vilja gå i ide! Naturkunskap sen- inte så mycket som bhöver tillägas, ni förstår själva. Psykolgin, helt ok, men att bli övergiven av sin grupp vilket öde. Att Anna och Isabelbröt ihop var ingen godkänd ursäkt. När jag äntligen fick gå ut ur Rudbecks portar svävade fötterna och livet kändes toppen, emn då när jag om minst anade det, tappade jag kontrollen över mig själv, och föll som sten till marken! Orsaken var en hal isfläck.

Efter hemkomst gick jag över till födelsedagsbarnet! Vi försökte oss på att laga mjölkchokladmousse, emn de sket sig de med! Dock så intygade hannah att den blev god och en succe på de kalaset jag inte var bjuden till!

Själv satt jag istället hemma och mådde som en gris. Frös som om jag bodde i Jokasjärvi! Men men efter regn kommer ´sol!  Det är inte solsken jämt, men alla moln är inte heller grå!

Grattis Hannah!

Idag fyller hannah 18 så Grattis till henne. Imorgon ska hon få en mkt kulig present av mig som jag hoppas hon blir glad för. Sen ska vi intill huvudstaden om jag mår bättre än vad jag gör nu vilket jag hoppas.


Hej hopp

Nu  lär världens bästa Maria mig att blogga. Sjukt bra :D

en lördagsfredag

Tjingeling Sofia alias "partypinglan"  här Inte för jag vet hur detta funkar men maria sa att jag skulle göra så här. så tackar för tippset nu ska jag bli lite mer internetnöördig. 
Idag blev jag bjuden på middag av min käre granne Jan, jag tackade ja till hannahs stora förtret. Så hon får dras med mig ikväll också. JAAAA vad mer har jag att berätta jo jag tog med min systeryster "lillcookie" till den stora världen i rudbecksskolan. Där lärde jag henne allt jag kunde. Men det var dock oerhört jobbigt at gå i skolan en lörrdag. JAAA WEE WEE SI SI  


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!